Hotel Astoria Playa - Adults Only
****
Carrer Astoria s/n, Alcudia, Spain, 07400
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen EUR60.
Katso kaikki kuvia galleriassa
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
Hinnat alkaen EUR60
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Astoria Playa Only Adults is a luxurious 4-star hotel in Mallorca.

Facilities
Dining facilities at Astoria Playa Only Adults include a restaurant. The hotel boasts a 24-hour front desk service. Hotel guests will appreciate the welcoming services of our multilingual staff. Other hotel amenities include garden. Other services: dry cleaning/laundry service, elevator/lift and laundry facilities.

Guestrooms
Make yourself at home in one of the 176 air-conditioned rooms featuring minibars and plasma televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms have complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, housekeeping is provided daily, and you can request rollaway/extra beds.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

    Lentokenttiä
    • Palma de Mallorca, Spain (PMI) - 28.45 mi
    • Mahon, Spain (MAH-Minorca) - 58.85 mi